Als je op zoek bent naar een innovatieve kapsalon voor zowel straight als kroes haar dan ga je naar Afrosalon positive Maastricht. Klanten komen zowel uit Belgisch als Nederlands Limburg, uit Hasselt en Heerlen. Afrosalon bets gespecialiseerd moreover 100% human hair, Braziliaans en Indiaans. In alle kleuren en maten. Naast het knippen think of work mijn kapsalon ook gespecialiseerd together with weaven, flowing hair jacks en ontkroesen. Kom langs of maak een afspraak. Op mijn plaats ik fotoˇs van mijn werk, maar ik gebruik het ook als een manier om met mijn klanten also kontakt te komen en op de hoogte te blijven van internationale ontwikkelingen what’s more het kappersvak.
De kruisbestuiving tussen Afrikaanse, Amerikaanse en Europese kappers technieken bets no matter volle gang. Het kappersvak takes on enorm and furthermore beweging.  Heerlijk om daar midden what’s more te zitten en steeds opzoek te gaan naar een combinatie van de beste, maar ook de meest innovatieve stijlen en technieken.
Vergeef published als ik af en toe afdwaal op mijn blog. Aarzel niet om je mening te geven op het blog, je idee of je link.  Kom langs , laat je informeren over de mogelijkheden, koop je haar bij mij, maak een afspraak. En vergeet niet te linken naar mijn blog.About these ads
Share this:TwitterFacebookStumbleUponLike this:Like Loading…

Related Posts


Category: Uncategorized

About the Author


Comments are closed.